UNELMA PARHAASTA KOIRANRUUASTA

Koiranruokamarkkinoilla on tarjolla valtava valikoima erilaisia täysravintoja ja niiden joukosta omalle koiralle sopivimman vaihtoehdon löytäminen saattaa tuntua jopa mahdottomalta tehtävältä. Koirastaan välittävä omistaja on pulassa yrittäessään hankkia markkinoilta juuri omalle lemmikilleen parasta vaihtoehtoa kohtuulliseen hintaan.

Olemme työskennelleet koiranruoka-alalla vuodesta 1998 ja varmistuimme siitä, että koirille on kehitettävä turvallinen huipputason täysravintosarja oikeaan hintaan.

Syntyi unelma parhaasta koiranruuasta.

Nähtyämme useiden koiranruokamerkkien tinkivän laadusta suosion saavuttamisen jälkeen halusimme pitää tuotannon ja siten tasaisen laadun kokonaan omissa käsissämme.

Lähtökohtana sarjan suunnittelussa oli luoda tuotteita, jotka ovat korkeinta laatua, edistävät koirien hyvinvointia ja miellyttävät omistajaa sekä ominaisuuksiltaan että hinnaltaan. Suunnittelussa otettiin huomioon tuorein tieto koirien ravitsemuksesta ja kuunneltiin suomalaisten kasvattajien ja aktiivisten koiraharrastajien toiveita. Samalla palasimme kuitenkin tiedon alkulähteille, sillä koiran historian pohjalta tiedämme koiran tarvitsevan ravinnokseen nimenomaan lihaa. Mahdollisimman korkea lihapitoisuus nousikin sarjan tinkimättömäksi ykköstavoitteeksi.

Nyt olemme tehneet unelmasta totta ja voimme ylpeänä esitellä huipputason ProBooster-täysravintosarjan!

Koirat ovat meille rakkaita perheenjäseniä, niiden kanssa harrastetaan ja työskennellään. Haluamme huolehtia niistä parhaalla mahdollisella tavalla. Tärkeä osa huolenpitoa on oikeanlainen ravitsemus ja siksi haluamme tarjota koirallemme parhaan mahdollisen tasapainotetun ja maistuvan ruuan joka päivä. ProBooster on lemmikistään välittävän ja laatutietoisen omistajan valinta. Tarkoin valikoidut ja laadukkaat raaka-aineet muodostavat ihanteellisesti sulavat ja maistuvat ProBooster-täysravinnot, jotka antavat koirallesi elinvoimaa ja tukevat hyvää terveyttä.

Täysipainoinen täysravinto, kuten ProBooster, on turvallinen vaihtoehto optimaaliselle ruokinnalle: se sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravitsemukselliset elementit oikeassa suhteessa kaikissa eri elämänvaiheissa. ProBooster-tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon nykyaikaisen ihmisen kumppanina elävän koiran elämäntyyli ja ravitsemukselliset tarpeet unohtamatta koiran alkuperäistä suden ruokavaliolle soveltuvaa ruuansulatusjärjestelmää.

Oikeanlainen ravitsemus tukee koirasi hyvinvointia ja edistää siten myös pitkää ikää. Siksi ProBooster on turvallinen valinta parhaan ystäväsi päivittäiseksi ravinnoksi.

Tervetuloa kanssamme koiranruokinnan uudelle aikakaudelle!

Koiranruuan elementit >>