PROBOOSTER – RAVITSEMUKSELLISTA HYVINVOINTIA KOIRASI KAIKISSA ELÄMÄNVAIHEISSA!

Kasvukauden jälkeen on luontevaa siirtyä käyttämään koirasi kokoluokkaa vastaavaa Adult-tuotetta; alle 25 kg:n painoiset aikuiset koirat voivat käyttää Adult Mini & Medium –täysravintoa ja yli 25 kg:n painoiset koirat Adult Maxi –täysravintoa. Toisin kuin joskus luullaan, ei koiran rotu yleensä määritä koiran ravintotarvetta, vaan tärkeämpää on valita tuote elämänvaiheen, kulutuksen, koon ja elämäntyylin perusteella.

Koirasi elämässä voi tulla vaiheita, jolloin yllä mainitut Adult -tuotteet eivät ole paras mahdollinen täysravinto koirasi ruokintaan. Siksi olemme täydentäneet ProBooster-sarjan kattamaan erilaiset erityistarpeet:

PROBOOSTER SPORT soveltuu runsaasti energiaa tarvitseville koirille, kuten paljon harjoittelevat koirat sekä metsästys- ja työkoirat. Koirasi voi tarvita tukevampaa evästä myös kanto- ja imetysaikana, toipilaana tai hoikistuessaan liikaa.

PROBOOSTER LIGHT&SENIOR on sopiva tuote silloin, jos Adult-täysravinto tuntuu olevan liian energiapitoinen koirallesi. Koirasi aineenvaihdunta on kenties hidastunut ikääntymisen tai sterilisaation vuoksi tai ylipainoa uhkaa kertyä jostain muusta syystä. Pienemmästä kalorinsaannista huolimatta voit turvata täysipainoisen ravitsemuksen valitsemalla lihaisan ProBooster Light&Senior -täysravinnon.

PROBOOSTER SENSITIVE ei sisällä lainkaan kanaa, joten mikäli koirallasi on todettu allergia kanaproteiinille tai epäilet sen olevan yliherkkä kananlihalle, suosittelemme käyttämään ProBooster Sensitive -täysravintoja. Sensitive-ravintojen ainoa eläinproteiini on lammas tai lohi ja ainoa vilja riisi.

PROBOOSTER HYPOALLERGENIC  ei sisällä lainkaan viljoja ja se on vastauksemme ruoka-aineallergioista kärsivien koirien ruokintaan. Eläinproteiinin ja -rasvan lähteenä tässä ruoassa on ankka ja hiiihydraattina peruna.

Olemme pyrkineet parhaalla mahdollisella tavalla huolehtimaan koirasi ravitsemuksellisista perustarpeista samalla täydentäen tuotteita esimerkiksi ns. nivelaineilla, prebiooteilla ja muilla pienillä, mutta suuren eron koirasi hyvinvointiin tekevillä ainesosilla. Tarjoamalla koirallesi laadukasta ProBooster-täysravintoa läpi elämän voit olla varma, että tuet koirasi hyvinvointia ravitsemuksen kautta parhaalla mahdollisella tavalla!

Mikäli olet uusi ProBooster –käyttäjä, huomaa ohjeet ruokinnan vaiheittaiseen muuttamiseen. Valtaosa markkinoiden suosituimmista tuotteista ovat viljapohjaisia ja on siten todennäköistä, että koirasi ruoansulatus tarvitsee hieman aikaa sopeutuakseen lihaisaan ProBooster –täysravintoon.

Mikäli olet uusi ProBooster-käyttäjä, huomaa ohjeet ruokinnan vaiheittaiseen muuttamiseen. Valtaosa markkinoiden suosituimmista tuotteista ovat viljapohjaisia ja on siten todennäköistä, että koirasi ruoansulatus tarvitsee hieman aikaa sopeutuakseen lihaisaan ProBooster-täysravintoon.

RUUAN VAIHDOS >>