PROBOOSTER-TÄYSRAVINNOT PENNUILLE
PERUSTUS KASVULLE, KEHITYKSELLE JA TERVEYDELLE!

Paljon onnea uudelle koiranpennullesi! Tarjoamalla pennullesi ravitsemuksellisesti rikasta ja koirasi kokoluokkaan kehitettyä täysravintoa koko kasvukauden ajan luot tukevan pohjan koirasi hyvinvoinnille koko elämän ajaksi. Toivomme, että pentusi kasvattaja on tehnyt parhaansa koirasi terveyden eteen jalostuksen keinoin ja antanut asiantuntevat neuvonsa koiran hoidon suhteen. Me haluamme antaa avuksesi kaiken ammattitaitomme kasvavan koiran ruokinnasta ProBooster Puppy                       -täysravinnon muodossa!

Valitse Puppy Mini & Medium, jos koirasi odotettava aikuispaino on alle 25 kg tai Puppy Maxi, jos 25 kg tai sitä enemmän. Ne sisältävät runsaasti kananlihaa ja sopivat kehittyvälle koirallesi koko kasvukauden ajan, eikä koiran ravitsemusta tarvitse täydentää millään muilla tuotteilla tai lisäravinteilla. Herkkävatsaisille pennuille ja kasvaville koirille suosittelemme Puppy Sensitive Lamb -täysravintoa, joka sisältää kanan sijaan lammasta, rasvalähteenä on maistuva lampaan rasva. 

Koiranpentu on tottunut kiinteään ruokaan jo ennen luovutustaan uuteen kotiin. Suosittelemme, että jatkat täysravinnon tarjoamista pennulle 4 kertaa päivässä kolmen kuukauden ikään ja 3 kertaa päivässä noin puolen vuoden ikään asti, jonka jälkeen ruokinta aamuin illoin yleensä riittää. Mikäli koirasi kasvattaja ei ole käyttänyt ProBooster-tuotteita, muista vaiheittainen totuttaminen lihaisampaan täysravintoon vähitellen (ks. ruuan vaihtaminen). Tarvittaessa voit kostuttaa täysravintoa syömisen helpottamiseksi pienellä pennulla, mutta älä säilytä kostutettua täysravintoa seuraavaan ateriointiin.

Valtaosalla pennuista aivojen kylläisyyskeskus toimii moitteetta ja toisinaan ruokaa saattaa jäädä syömättä. Se on normaalia, eikä pennulle ole tällöin syytä tuputtaa ruokaa, saati ylimääräisiä herkkuja. Teet koirasi terveydelle palveluksen, kun pidät pentusi normaalipainoisena koko kasvukauden ajan. Säännölliset madotukset takaavat ravinteiden päätymisen koirasi kehittymiseen eikä loisten ravinnoksi.

ProBooster-aikuisruokaan siirtyminen on ajankohtaista pienillä roduilla 8 kk:n iässä, keskikokoisilla vuoden iän molemmin puolin ja jättiroduilla voidaan odotella jopa puolentoista vuoden ikään saakka.

elämänvaiheet >>