Kasvattaja-tuotteiden tilaaminen

Kasvattajasäkit voi tilata jäsenyyden todistamalla VIPstore-jälleenmyyjältä tai vipstore.fi -verkkokaupasta.

Pentupaketit tilataan joko VIPstore-jälleenmyyjältä tai vipstore.fi-verkkokaupasta. Pentupaketit on tilattava kerralla koko pentueelle. Tilauksen yhteydessä ilmoitetaan haluttu täysravintolaatu (3 kg Puppy Mini & Medium, 3 kg Puppy Maxi tai 2 kg Puppy Sensitive Lamb), pentujen lukumäärä, rotu ja syntymäaika. Täysravintolaadun on oltava sama koko pentueelle. Mikäli täysravintoa ei ole ilmoitettu tilauksen yhteydessä, VIPstore Oy valitsee laadun kerholaisen puolesta.

Pentupaketit on tilattava täysravintotilauksen yhteydessä. VIPstore.fi -verkkokauppa ja VIPstore-jälleenmyyjä eivät toimita pentupaketteja erikseen.

Lähimmän VIPstore-jälleenmyyjäsi yhteystiedot löydät netistä osoitteesta www.vipstore.fi/vipmap tai kysy asiakaspalvelustamme, p. 03-475 3474 / info@vipstore.fi.

Ehdot

ProBooster Kasvattajat -kerhon jäsen suosittelee ja ruokkii omat koiransa ProBooster-täysravinnoilla. Jäsen noudattaa kasvatustyössään Suomen Kennelliiton ohjeita ja sääntöjä sekä huolehtii hoitamiensa eläinten hyvinvoinnista. Jäsen on Suomen Kennelliiton jäsen ja hänellä on kennelnimi.

Oikeus tilata maksuttomia pentupaketteja alkaa, kun kasvattaja on tilannut kolme 2 x 12-15 kg kasvattajaerää.

ProBooster Kasvattaja sitoutuu luovuttamaan pentupaketin kokonaisuudessaan kasvattinsa uudelle omistajalle pennun luovutuksen yhteydessä eikä anna hänelle muiden täysravintomerkkien pentupaketteja tai suosittele muita täysravintoja.

ProBooster Kasvattaja ei saa myydä edelleen tilaamiaan kasvattajasäkkejä eikä pentupaketteja.

Voimassaolo

VIPstore Oy pidättää oikeuden hyväksyä ja hylätä jäsenhakemukset. ProBooster Kasvattaja voi erota kerhosta ilmoittamalla siitä sähköpostitse, puhelimitse tai postitse VIPstore Oy:öön.

VIPstore Oy pidättää oikeuden lähettää kerhon jäsenille postia ja sähköpostia markkinointitarkoituksissa. Jäsenrekisteriä ei luovuteta eteenpäin. VIPstore Oy pidättää oikeuden muuttaa ProBooster Kasvattajat -kerhon sääntöjä tai lopettaa kampanjan. VIPstore Oy seuraa kasvattajan tilausmääriä. VIPstore Oy voi erottaa kasvattajan sääntörikkomuksen seurauksena.