Odoo • Image and Text

Puppy Maxi

TÄYSRAVINTO SUURTEN ROTUJEN PENNUILLE JA NUORILLE KOIRILLE

Kasvukauden aikana oikea ravitsemus on erittäin tärkeää. ProBooster Puppy Maxi on kehitetty erityisesti tukemaan suurten rotujen pentujen turvallista kasvua.

ProBooster Puppy Maxi on suurten rotujen penturuoka. Laadukkaat raaka-aineet, korkea lihapitoisuus sekä useat vitamiinien ja hivenaineiden lähteet turvaavat isojen koiranpentujen eväät tasapainoiseen kasvuun ja kehitykseen. Ruoan FOS- ja MOS -prebiootit hellivät ruoansulatusta. Täysravinto sisältää glukosamiinin ja kondroitiinin lähteet, jotka tukevat kasvavan koiran nivelterveyttä. Nappulakoko on valittu juuri isokokoisten rotujen pennuille sopivaksi. Pääraaka-aineena ovat kana ja riisi. Vehnätön, soijaton ja maissiton koostumus.

Proteiini
27%
Rasva
15%

VALMISTUSAINEET:   kana 52% (kuivattu kananliha 28%, kanajauho 24%), riisi, kananrasva (antioksidanttina orgaaninen seleeni ja tokoferoli, E-vitamiinin lähde), panimohiiva, kuivatut omenat, hydrolysoitu kananmaksa 3%, lohiöljy, hedelmä- ja yrttiuutteet (viinirypäleet, rosmariini, kurkuma, sitrushedelmät ja neilikka), hydrolysoidut äyriäisten kuoret (glukosamiinin lähde), hydrolysoitu sian henkitorvi ja nenärusto (kondroitiinin lähde), mannaanioligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit, Yucca schidigera -kasviuute.

RAVINTOAINEET: raakaproteiini 27%, raakarasva 15%, raakakuitu 2,4%, kosteus 10%, raakatuhka 6,5%, kalsium 1,5%, fosfori 1,1%, DHA 0,1 %, EPA 0,05%.

RAVINTOLISÄAINEET: A-vitamiini 25000 IE, D3-vitamiini 1900 IE, E-vitamiini 800 mg, sinkki 120 mg, kupari 20 mg, seleeni 0,20 mg, glukosamiinisulfaatti 260 mg, kondroitiinisulffaatti 160 mg. Omega 6: 3,16 g/kg, Omega 3: 0,50 g/kg.

METABOLINEN ENERGIA KCAL/KG: 4120RUOKINTAOHJE:  Tarjoa ravinto kuivana tai vedellä kostutettuna. Koiralla täytyy aina olla tarjolla riittävästi raikasta vettä. Koiran päivittäinen ravintotarve voi vaihdella ympäristötekijöistä, koiran koosta, iästä tai rasituksesta riippuen. Suositeltu päiväannos on esitetty ruokintataulukossa ja se tulee jakaa tarpeen mukaan useammaksi annokseksi. Käytettävä pakkaukseen merkittyyn päivään mennessä. Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa.

VALMISTUSMAA:   Tsekki

ProBooster-säkit ovat kierrätettäviä tunnuksella 7: muut muovit. Voit siis laittaa säkin muovinkeräykseen!